top of page
BAKSIDA.jpg

JOBBA MINDRE, LEV MER

MARIA ÖSTERÅKER 

IMG_20201004_135014 (1).jpg

Dina drömmar gödslar verkligheten att slå ut i full blom

MARIA ÖSTERÅKER

Det roligaste jag vet är att skriva och att prata. Därför känner jag mig väldigt lyckligt lottad när jag kan leva på att skriva böcker och hålla föreläsningar. En del av mina böcker ger jag ut på eget förlag, medan andra ges ut på stora, etablerade förlag. Det ligger en tjusning i båda sätten. Mer om mina böcker hittar du på denna sida och mer om mina föreläsningar hittar du här. 

Jag bor i en röd bondstuga i en liten by i Korsholm, Finland. Här trivs jag som fisken i vattnet. Sommartid hittar du mig ute i trädgården eller ute med vår trettio år gamla husbil -Bollon. Min hund Gry går mig nästan alltid i hasorna. Ja och så har jag ju min fina man Jenk. Tre barn har jag också. Fina ungar som antingen har eller snart skall lämna boet. 

Min senaste bok "Jobba mindre, lev mer" handlar om min resa mot inre hållbarhet. Under mer än tio år har strävat efter att i livet ta fler och fler medvetna val. Val som ger mig ett liv som jag vill och orkar leva ända från början till slut. Kanske känner  även du att livet går för fort? Att det är något i dig som skaver? Kanske tycker du att ditt arbete tar för stor plats i ditt liv och i din vardag eller att ditt jobb påverkar din hälsa negativt. Då hoppas jag att du vill läsa min bok! 


  

IMG_20200921_135818.jpg
IMG_20200908_161919 (1).jpg
About

TA GÄRNA KONTAKT!

Tack! Vi återkommer!

Contact
bottom of page