top of page

FRAKT

Boken Jobba mindre, lev mer sänd som "vanlig post" till din brevlåda. Portot för denna bok är gratis inom Norden. Ta kontakt om du önskar beställa till ett land utanför Norden. Beställer du många exemplar samtidigt kan det naturligtvis hända att du måste ta en sväng via ditt postombud, eftersom vikten då gör att försändelsen skickas som paket. Frakten bjussar vi ändå på när det gäller boken Jobba mindre, lev mer. 

Frakten på de andra böckerna anges med olika priser, beroende på var du bor. De här böckerna är tyngre och sänds ofta som paket. 

Finland: 
Böckerna sända med Posti och frakten är mellan 5-7 € beroende på antal böcker och vikt. Ta kontakt om du vill veta mer exakt. 

Sverige:
6-20 € beroende på antal böcker och vikt. Ta kontakt om du vill veta mer exakt.

Övriga länder: 
Ta kontakt 

Böckerna sänds inom två dagar från att jag mottagit din beställning. Hur länge det sedan tar beror på den kära posten. Men en vecka får du nog räkna med. Så inte läge att köpa julklapparna en vecka innan jul ...

RETURNERING

Är du inte nöjd? Ta kontakt så ser vi hur vi löser situationen. De allmänna reglerna för returnering hittar du dock här:

Bytes- och ångerrätten är 14 dagar, räknad från att varan emottagits. Returnerade produkter måste vara oöppnade och i nyförsäljningsskick. Om dessa villkor uppfylls, kan kunden byta produkten eller få pengarna tillbaka.
 

Om produkten har skadats under transporten, levereras en ny produkt utan ersättning till kunden. 

Före retur, försäkra dig om att produkten är i oöppnad förpackning och/eller i nyförsäljningsskick. Annars förbehåller vi oss rätten att debitera oberättigade kostnader uppkomna p ga retur, alltid minst 25,00€
Returnering är avgiftsfri i Finland. Möjliga returneringar på utrikesbeställningar kan orsaka  tilläggskostnader för kunderna.

ATT BETALA

Böckerna betalas antingen via bank eller via Mobile Pay (050 462 9093). 

Bankgiro medföljer din beställning. Betalar du från annat land än Finland finns det några saker att tänka på. Du skall göra betalningen som en SEPA-betalning INTE en utlandsbetalning (som vanligtvis medför kostnader). En SEPA-betalning är gratis inom EU. 
 

1) Kontonumret är FI 524958 00100 28433  Notera att det är bokstaven I i FI (inte en etta)

2) Bankens Bic/Swiftkod är ITELFIHH
3) Ändra inte valuta i din nätbank utan betala i den valuta som står på bankgirot som medföljer din beställning. Betala alltså fakturan i den lokala valutan, på så vis får jag hela summan. Om du ändrar valuta tar banken ofta en växlingsavgift. Varken du eller jag skall betala några extra avgifter. 

4) Har du inte tidigare gjort en betalning till ett annat land kan det hända att ditt bankkonto är spärrat för den här typen av transaktioner över nätet. Det fixar du enkelt genom att kontakta din bank. 

5) Ibland kan du via banken välja hur snabbt betalningen skall komma fram, s.k. ilbetalning. Det snabbaste alternativet medför ofta kostnader. Välj det som är gratis. Så bråttom är det inte : ) 

6) Uppstår det problem så ta kontakt. Det går att fixa utan avgifter. Allt går att lösa! 

ÅTERFÖRSÄLJARE

Vill du börja sälja boken i din affär? Vad roligt! Ta kontakt så ger jag dig information om rabatt till  återförsäljare samt  minimimängd beställda böcker. Vårt företag är momsregistrerat. 

bottom of page