top of page
ta betalt! (5).jpg

Min första bok "Ta betalt -om prissättning i skapande branscher" utkom 2010 på Liber förlag och nominerades till årets marknadsföringsbok i Sverige samma år. Boken är slutsåld sedan något år tillbaka, men jag har ett hemligt lager på 50 böcker här hemma så ta kontakt om du är intresserad. 

2022 kom uppföljaren "Konsten att ta betalt -Prissättning som logik, magi och psykologi" ut. Boken kan beställas direkt av mig eller via t.ex. Adlibris. 

"Vill du bli bättre på att ta betalt för dina produkter och tjänster? Vill du undvika djupa teorier och krångliga kalkyler? Då är det här boken för dig. Med många exempel och på ett lätt språk lär du dig öka lönsamheten i ditt företag och bli tusans så duktig på att ta betalt. 

Boken fokuserar på prissättningens fyra perspektiv; kostnadsbaserad, marknadsbaserad, kundbaserad och självbaserad prissättning. Därtill lär du dig prissättningens psykologi och vilka fällor du bör undvika att trilla i när du sätter pris. 

Maria Österåker är ekonomiedoktor inom entreprenörskap och företagsledning. Hon har stor erfarenhet av att föreläsa och coacha inom prissättning, affärsutveckling och hållbart företagande. Här delar Maria med sig av sina egna erfarenheter som entreprenör och berättelser från de år hon jobbbat med att lära företagare inom alla branscher att ta betalt. "Pris: 24 €

Priset innehåller frakt till Finland eller Sverige

Antal sidor: 104


 

Beställ via maria.osteraker@gmail.com

Ange:
1) antal böcker
2) om du önskar signering (eventuellt namn till vem boken skall signeras)
3) Leveransadress

 

I Finland betalas boken betalas med  bankgiro eller Mobile Pay. Bor du i Sverige kan du smidigt betala boken via en betalningslänk till Paypal. Det funkar lätt, trots att du inte har använt Paypal tidigare. Har du bråttom och önskar hämta boken direkt av mig i Veikars? Ta kontakt! 

bottom of page